Home | Organizatori | Descriere generală | Ediţii precedente | Scop | Obiective

Activităţi propuse | Secţiuni | Comitet organizare | Program simpozion

 Condiţii participare | �nregistrare participanţi | Condiţii tehno-redactare | Date contact  

CONDIŢII DE PARTICIPARE

Motivaţie

Prin manifestările prilejuite de ediţiile SIMPOZIONULUI ŞTIINŢIFIC STUDENŢESC, dorim să facilităm contactele �ntre studenţi, pentru realizarea unor obiective de studiu şi cercetare ştiinţifică �n domeniul ingineriei şi managementului. Totodată, manifestarea se doreşte a fi un bun prilej de a iniţia şi consolida legături social şi culturale �ntre centrele universitare din ţară şi străinătate.

De ce să particip?

SIMPOZIONUL ŞTIINŢIFIC STUDENŢESC este o manifestare de tradiţie in cadrul Facultăţii de Inginerie din Hunedoara, fiind un prilej prin care cei mai buni studenţi �şi prezintă cele mai importante realizări in cercetare din anul precedent sub coordonarea cadrelor didactice. Vrei să fii şi tu printre ei? Participă!
Citiţi mai multe la secţiunile de descriere generală,
prezentare obiective şi prezentare scop.

Vrei să ştii mai multe? Ai �ntrebări şi nu ştii cui să le pui?  Vrei să afli repede răspunsul?

�n primul r�nd, ţine legătura str�nsă cu profesorul coordonator. Apoi intră pe site-ul de prezentare al acestui eveniment unde �ţi poţi spune şi părerea cu privire la diverse subiecte: http://simpozion.fih.upt.ro/.

Citeşte pagina destinată datelor de contact sau scrie un email la adresa: sesiune@fih.upt.ro. Nu uitaţi sa citiţi informaţii despre ediţiile precedente si pagina de program al simpozionului.

La sesiunea de comunicări pot participa studenţi din toţi anii de la studiile de licenţă (anii I-IV) şi masterat (anii I-II), inginerie şi management. Studenţii �şi vor prezenta realizările obţinute �n preocupările lor extraşcolare prin:

participare la contracte de cercetare naţionale, la programe de cooperare şi dezvoltare internaţionale

elaborarea proiectelor de finalizare a studiilor;

preocupările de “hobby” pe linie de hardware sau de software a studenţilor;

idei interesante, din iniţiativă proprie, dezvoltate şi finalizate.

Condiţiile de participare la lucrările SIMPOZIONULUI ŞTIINŢIFIC STUDENŢESC sunt următoarele:

studentul să aibă un �ndrumător cadru didactic, care să garanteze nivelul corespunzător al lucrării care urmează a fi prezentată;

să se �nscrie la una (sau mai multe, funcţie de preocupări) din secţiunile SIMPOZIONULUI ŞTIINŢIFIC STUDENŢESC (ST-01, ST-02, ST-03, ST-04, SE-05  SI-06 sau SD-07), direct sau prin cadrul didactic �ndrumător;

să pregătească o expunere �n Power Point �n care să prezinte realizările sale;

dacă are şi realizare practică sau implementare software funcţională să prezinte şi această realizare.

nu pot fi �nscrise dec�t lucrări �ndrumate de un cadru didactic.

Prezentarea este publică. Poate participa oricine �n sala de prezentare. Lucrările vor fi apreciate de c�te o comisie a secţiunii SIMPOZIONULUI ŞTIINŢIFIC STUDENŢESC (ST-01, ST-02, ST-03, ST-04, SE-05, SI-06 sau SD-07), compusă din cadre didactice de specialitate şi reprezentanţi ai studenţilor.

Fiecare participant este invitat să susţină o comunicare de 15 minute urmată de o discuţie pe marginea lucrării de 10 minute. �n urma prezentării tuturor lucrărilor, la fiecare secţiune Comisia de secţiune va decide un clasament al celor mai bune lucrări prezentate.

�n speranţa că v-am trezit interesul pentru participarea la acest eveniment organizat de Facultatea de Inginerie din Hunedoara, vă aşteptăm să participaţi!

Copyright � 2005-2016 Facultatea de Inginerie Hunedoara. All rights reserved. Designed by FIH team (ARK grup)