Menu:

Home

Bun venit! Aceasta este pagina mea personală.

Sunt cadru didactic (Profesor universitar dr.ing – conducător de doctorat) la Facultatea de Inginerie Hunedoara din cadrul Universităţii Politehnica Timişoara, România. În partea de sus a acestei pagini veţi gasi o poză a mea (cu o legatură la CV-ul meu).

In pagina mea personala veti gasi informatii despre biografia mea, despre activitatea mea didactica, despre programul de cercetare si despre studiile de doctorat respectiv o lista a publicatiilor.

Pregătirea mea profesională este în domeniul Ingineriei materialelor respectiv Inginerie şi management. Din anul 2017, în urma obținerii atestatului de abilitare, sunt conducător de doctorat - Domeniul: Ingineria materialelor IOSUD UPT. În anul 2004 am obținut diploma de doctor în domeniul Știinţa şi Ingineria Materialelor. Actualmente predau cursuri la ciclul licență și master: Baza energetică şi de materii prime, Ingineria şi managementul mediului, Managementul mediului, Poluarea și protecția mediului, Evaluarea şi diagnosticarea agenţilor economici și Poluanți.

Domeniile principale de interes sunt: Optimizarea proceselor de elaborare, turnare și solidificare a aliajelor metalice, Materiale destinate industriei auto; Recuperarea și valorificarea deșeurilor metalice; Protecția mediului și microclimat inductrial.

Ultima actualizare 09.02.2020