Menu:

Home

Bun venit! Aceasta este pagina mea personală.

Sunt cadru didactic (şef lucrări dr. ing.) la Facultatea de Inginerie din Hunedoara din cadrul Universităţii Politehnica Timişoara, Romania. În partea de sus a acestei pagini veţi găsi o poză a mea (cu o legătură la CV-ul meu).

În pagina mea personală veţi găsi informaţii despre biografia mea, despre activitatea mea didactică, despre programul meu de cercetare şi despre studiile de doctorat, precum şi o listă a publicaţiilor şi activităţilor şcolare.

Pregătirea mea profesională de bază este cea de inginer mecanic, specializarea Utilaj Tehnologic. Din anul 2008 sunt doctor în domeniul Ştiinţe inginereşti - Inginerie mecanică (Mecanisme).

Actualmente activitatea didactică se desfăşoară în cadrul Departamentului de Inginerie şi Management al F.I.H. la discipline ca: Mecanisme, Mecanisme şi Organe de maşini, Fiabilitatea şi Terotehnica A.R, Mentenanţă, Toleranţe şi Control Dimensional.

Domeniile principale de interes sunt fiabilitatea entităţilor industriale, comportarea în exploatare a foarfecilor cu cuţite paralele pentru debitarea produselor metalurgice.

Ultima actualizare 20.07.2016