Menu:

Home

Motto: „Drumul către succes este întotdeauna în construcţie”

Bun venit! Aceasta este pagina mea personală.

Sunt cadru didactic, profesor universitar abilitat dr. ing. la Facultatea de Inginerie Hunedoara din cadrul Universităţii "Politehnica" Timişoara, Romania. În partea de sus a acestei pagini veţi gasi o poză a mea (cu o legatură la CV-ul meu).

În pagina mea personală veți găsi informații despre biografia mea, activitatea didactică și științifică, despre studiile doctorale respectiv o listă a publicațiilor.

Sunt absolventă a Universității “POLITEHNICA” Timișoara, Faculttaea de Mecanică, specializarea Utilaj Tehnologic Chimic, promoția 1994. Din anul 2002 sunt doctor în domeniul Inginerie mecanică, specializarea Rezistenţa materialelor. Elasticitate. Plasticitate. În urma obținerii atestatului de abilitare, în anul 2022 sunt conducător de doctorat în domeniul: Inginerie mecanică IOSUD UPT. Actualmente predau cursuri la ciclul licență și master: Echipamente mecanice industriale, Tehnologia construcțiilor de mașini, Tehnologia fabricării și reparării autovehiculelor, Calculul și construcția autovehiculelor rutiere, Utilaje tehnologice, Rezistența materialelor, Metode de optimizare asistată de calculator în ingineria mecanică.

Domeniile principale de interes: Tehnologii de prelucrare a materialelor, Studiul stării de tensiuni şi deformaţii, Optimizarea structurilor de rezistenţă, Oboseală termică, Caracterizarea și testarea materialelor compozite.

Ultima actualizare 11.09.2023