Menu:

Sunt cadru didactic (șef lucrări doctor inginer) la Facultatea de Inginerie Hunedoara din cadrul Universității Politehnica Timişoara, România. În partea de sus a acestei pagini veți găsi o poză a mea (cu o legătură la CV-ul meu).

În pagina mea personală veți găsi informații despre biografia mea, despre activitatea mea didactică, despre programul de cercetare și despre studiile de doctorat respectiv o listă a publicațiilor.

Pregătirea mea profesională este în domeniul Autovehicule rutiere respectiv Ingineria materialelor. Din 2019 sunt doctor în domeniul de doctorat Ingineria Materialelor.

Actualmente desfășor activitate didactică Laborator/proiect la disciplinele: Procese și caracteristici ale motoarelor cu ardere internă, Calculul și construcția autovehiculelor rutiere II, Tehnici și echipamente de diagnosticare ale autovehiculelor rutiere, Întreținerea și repararea autovehiculelor, Calculul și construcția autovehiculelor rutiere I, Caroserii și structuri portante, Controlul şi reducerea poluării autovehiculelor rutiere aferente Specializării Autovehicule rutiere în cadrul facultății.

Domeniile principale de interes sunt: noi concepte privind proiectarea filtrelor de aer pentru motoarele cu ardere internă, creşterea randamentului volumetric al motoarelor cu ardere interna prin valorificarea undelor de presiune pe traseul de admisie – sisteme dinamice de transfer al aerului și cercetări privind utilizarea materialelor avansate in optimizarea procesului de admisie a motorului cu ardere internă.

Ultima actualizare 07.05.2021