Menu:

Home

Bun venit! Aceasta este pagina mea personala.

Sunt cadru didactic (conf. dr.) la Facultatea de Inginerie Hunedoara din cadrul Universitatii Politehnica Timişoara, Romania. In partea de sus a acestei pagini veti gasi o poza a mea (cu o legatura la CV-ul meu). În prezent ocup funcţia de Director al Departamentului de Inginerie Electrică şi Informatică Industrială, Universitatea Politehnica Timișoara.

In pagina mea personala veti gasi informatii despre biografia mea, despre activitatea mea didactica, despre programul meu de cercetare si despre studiile de doctorat, o lista a publicatiilor, activitatile scolare si un colt pentru lucrurile personale (un blog pentru discutii).

Pregătirea mea profesională este în domeniul informaticii. Din 2008 sunt doctor in Stiinţa Calculatoarelor şi Tehnologia Informaţiei. Actualmente predau cursuri de Baze de date, Servere pentru baze de date, Tehnologii WEB, Sisteme de operare şi Reţele de Calculatoare, Programare paralela si distribuita, Programare .NetFramework în cadrul F.I.H.

Domeniile principale de interes sunt sisteme multi-agent, programare cu constrangeri distribuite, calcul paralel şi distribuit, servere multiprocesor şi clustere.

 

Ultima actualizare 30.09.2017