Menu:

Home

Bun venit! Aceasta este pagina mea personală.

Sunt cadru didactic (conf. dr. ing.) la Facultatea de Inginerie Hunedoara din cadrul Universităţii Politehnica Timişoara, Romania. În partea de sus a acestei pagini veţi gasi o poză a mea (cu o legatură la CV-ul meu).

În pagina mea personala veţi găsi informaţii despre biografia mea, despre activitatea mea didactică, despre programul meu de cercetare şi despre studiile de doctorat, o lista a publicaţiilor, activităţile şcolare şi un colţ pentru lucrurile personale (un blog pentru discuţii).

Activitatea didactică este desfasurată la discipline din domeniul ingineriei electrice (Convertoare electromagnetice, Acţionări electrice, Convertoare statice performante, Vehicule electrice şi hibride, Sisteme avansate de maşini şi acţionări electrice, Maşini şi acţionări electrice), la ciclul Licenţă şi Master. Am elaborat ca autor principal sau coautor 25 cursuri universitare, îndrumatoare de laborator şi culegeri de probleme, în format scris şi electronic.

Am participat la 15 granturi şi contracte de cercetare din care la 6 am fost responsabil de proiect. Rezultatele acestei activităţi au fost valorificate şi în elaborarea, ca unic autor sau coautor, a peste 200 de articole ştiinţifice în reviste de specialitate şi în volumele unor manifestări ştiinţifice din ţara şi străinătate.

Ultima actualizare 15.07.2016