Menu:

Home

Bun venit! Aceasta este pagina mea personală.

Sunt cadru didactic, şef lucrări doctor inginer, la Facultatea de Inginerie Hunedoara din cadrul Universităţii Politehnica Timişoara, Romania. În partea de sus a acestei pagini poza mea face lagătura la CV-ul meu.

În această pagină veţi găsi informaţii despre biografia mea, despre activitatea didactică, despre programul de cercetare şi studiile de doctorat, precum şi o listă a publicaţiilor şi a materialelor didactice.

Pregătirea mea profesională de bază este cea de inginer mecanic, specializarea Tehnologia construcţiilor de maşini. Din anul 2001 sunt doctor în domeniul Ştiinţe inginereşti - Inginerie mecanică (Mecanisme).

Actualmente activitatea didactică se desfăşoară în cadrul Departamentului de Inginerie şi Management al F.I.H. la discipline ca: Grafică tehnică asistată de calculator, Mecanisme, Modelarea parametrizată a produselor, Organe de maşini, Metoda elementului finit.

Domeniile principale de interes sunt Analiza şi sinteza asistată de calculator a mecanismelor, Proiectarea asistată de calculator a organelor de maşini.

Ultima actualizare 15.07.2016