Menu:

Home

Bun venit! Aceasta este pagina mea personală.

Sunt cadru didactic (conf. dr. ing.) la Facultatea de Inginerie din Hunedoara din cadrul Universităţii Politehnica Timişoara, Romania.

În această pagină găsi informaţii despre biografia mea, activitatea didactică, programul de cercetare şi studiile de doctorat, o listă a publicaţiilor precum şi activităţile manageriale şi în sprijinul procesului didactic desfăşurate în facultate.

Pregătirea mea profesională de bază este cea de inginer în domeniul construcţiilor civile şi industriale. Din anul 1998 sunt doctor în specialitatea Construcţii metalice.

Actualmente, activitatea didactică se desfăşoară în cadrul Departamentului de Inginerie şi Management al F.I.H., la disciplinele: Fundamente de mecanică; Mecanică; Vibraţii mecanice; Dinamica autovehiculelor rutiere; Metoda elementului finit-Aplicaţii în ingineria mecanică; Metode actuale de proiectare şi execuţie a asamblărilor.

Domeniile principale de interes sunt: Analiza răspunsului structurilor de rezistenţă la încărcări statice şi dinamice; Analiza cu element finit; Modelarea şi simularea comportării structurilor şi sistemelor mecanice.

Ultima actualizare 18.07.2016