Menu:

Home

Bun venit! Aceasta este pagina mea personală.

Sunt cadru didactic la Facultatea de Inginerie Hunedoara din cadrul Universităţii Politehnica din Timişoara, România.

În pagina mea personală veţi găsi informaţii despre biografia mea, despre activitatea mea didactică, despre programul de cercetare si despre studiile de doctorat respectiv o lista a publicaţiilor.

Pregătirea mea profesională este în domeniul Ingineriei materialelor. Din 2009 sunt doctor în Ştiinţa şi Ingineria Materialelor. Actualmente predau cursul de Laminarea oţelurilor, proiect şi laborator la Tehnologia tratamentelor termice, Forjare, tragere şi extrudare, Ştiinţa materialelor şi Procese industriale în cadrul F.I.H..

Domeniile principale de interes sunt: optimizarea proceselor de elaborare, turnare şi solidificare a oţelurilor; laminare, tratament termic, turnara continuă.

Pe baza cercetărilor efectuate în laborator şi în producţie, am publicat un număr de 51 lucrări ştiinţifice în reviste de specialitate recunoscute la nivel naţional şi Conferinţe naţionale şi internaţionale, din care la 37 lucrări am fost autor principal, conform listei lucrărilor ştiinţifice anexată.

Facultatea de Inginerie Hunedoara fiind amplasată pe o importantă platformă industrială cu profil siderurgic, am putut să particip la realizarea unor contracte de cercetare ştiinţifică şi grant-uri, în cea mai mare parte cu S.C. ARCELOR MITTAL STEEL Hunedoara şi cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

Ultima actualizare 15.07.2016