Menu:

Home

Motto: „Pentru a atinge un obiectiv, trebuie mai întâi să îl ai.”

Bun venit! Aceasta este pagina mea personală.

Sunt cadru didactic (şef lucrări dr.ing.) la Facultatea de Inginerie din Hunedoara din cadrul Universităţii Politehnica Timişoara, România. În partea de sus a acestei pagini veţi gasi o poză a mea (cu o legatură la CV-ul meu).

În pagina mea personală veţi găsi informaţii despre biografia mea, despre activitatea mea didactică, despre programul meu de cercetare şi despre studiile de doctorat, o lista a publicaţiilor.

Pregătirea mea profesională este în domeniul Ingineriei materialelor, respectiv Inginerie şi management. Din 2004 sunt doctor în Stiinţa şi Ingineria Materialelor. Actualmente predau cursuri de Tehnologia elaborării şi turnării aliajelor metalice, Bazele teoretice ale turnării, Turnarea aliajelor metalice sub formă de piese, Tehnologii avansate de turnare a pieselor, Ingineria şi managementul calităţii, în cadrul Facultăţii de Inginerie din Hunedoara.

Domeniile principale de interes sunt: Optimizarea proceselor de turnare, Turnarea si solidificarea aliajelor, Managementul calităţii.

Ultima actualizare 25.07.2016